Jobb, Träning

Inga rekord här inte, men andra roliga nyheter

En rejäl eftermiddagströtthet slog till idag. Vi hade glöggfika på jobbet eftersom det är Lucia och nästan alla var samlade. Jättemysigt :)

Jag fick en rolig nyhet innan jag lämnade jobbet idag. Jag pratade med min chef ang. det kommande utvecklingssamtalet vi ska ha och nu har jag fortsatt anställning från och med januari! Enligt min chef så har det alltid varit självklart att jag haft en riktig tillsvidareanställning men då jag haft 6 månaders provanställning först har jag inte känt mig lika säker som annars.

Men nu är det klart! En löneförhöjning väntar inför 2012 och jag har fast anställning ”pau riktigt”. Det känns väldigt tillfredsställande. Ja tycker om mitt jobb och nyligen blev jag dessutom varm i kläderna. Man är ju rätt osäker på en ny arbetsplats med nya rutiner, uppgifter och kollegor. Men nu känns allt bara så rätt :) Det här innebär att de är nöjda med mitt arbete och jag har en större säkerhet som anställd. Jippie!

Sen gick jag till gymmet fastän att jag var trött. Det var fullt med folk och jag fick vänta på nästan varje maskin. Allt kändes tyngre idag, jag hade väldigt dåligt med energi. Jag tog i som fan ändå men valde att köra färre övningar.

Jag glömde ta min Skyr innan passet så jag tror det var därför jag kände mig så energilös. Jag brukar alltid ladda med en sådan. För det mesta räcker den mängd kolhydrater som är i dem. Jag drack en Gainomax efter passet, jag tycker generellt att det är onödigt men då mina kolhydratsdepåer kändes tömda behövde jag fylla på dem snabbt. Köpte några Skyr på Coop Forum. Jag Skyr inga medel, höhö!

Dagens pass:
Rodd i maskin 3 min (uppvärmning)
Hantelcurls
Latsdrag
Curls i CC
Sittande rodd
Ryggresningar med viktplatta
Crosstrainer 5 min (nedvarvning)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Maria 13 december, 2011 at 20:28

  Men vilken härlig julklapp, grattis! :)

 • Reply Snorkkis 13 december, 2011 at 20:31

  Kul! Grattis! Och speciellt som du verkar trivas så bra på ditt jobb.

 • Reply sofia 13 december, 2011 at 20:38

  grattis till anställningen :)

  Själv väntar jag besked angående exjobb, men sen till sommaren kan man kanske söka jobb på riktigt – hoppas jag ;)

 • Reply Dessi 13 december, 2011 at 21:02

  Tack, vad snälla ni är! :)

 • Reply Elisabeth 13 december, 2011 at 21:17

  Åh vad skönt, STORT grattis :D

  Kramis

  • Reply Dessi 13 december, 2011 at 21:32

   Tack Bettan!! :)

 • Reply Anna 13 december, 2011 at 22:53

  Åh, stort grattis!
  Ang. matladdning – jag kör IF och tränar vanligtvis det sista jag gör innan jag äter ”frukost”, då har jag inte ätit nånting på 15-16 timmar och känner mig inte alls energilös. Tror sånt mera beror på stress och sömn. För det finns ju dagar när jag är som en urvriden trasa, men det är alltid i samband med att något fått mig ur gängorna, som att jag inte sovit, körigt på jobbet, varit på resa osv.

 • Reply Florence 14 december, 2011 at 06:30

  Va roligt med jobbet, måste verkligen kännas som en lättnad. Jag är jätteglad för din skull.
  Kram

 • Reply Tommy 14 december, 2011 at 15:34

  Grattis till att ha fått fast anställning! :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.