Jobb, Livet

You’re gonna touch the sky

Linkans bästa salladshak!

Dagen försvinner i ett nafs! Idag har jag skapat ett internt nyhetsbrev på mitt jobb. Nu kommer alla ha stenkoll på allt ;-) Sen har jag också bytt kontor. Jag har det största kontoret på mitt jobb mitt i smeten, men nu på måndag börjar det en ny tjej här så då ska hon och en till få mitt kontor. Så nu har jag ett mindre. Fördelen med det här är att det är lite mer avskilt och alltså mer privat.

Igår kom Bettan över. Hon deltar i ett projekt där man ska öppna en pralinbutik nära där vi bor. Vi gjorde en vektoriserad logotyp som de kan använda i alla avseenden. Sen kanske vi gör en grafisk manual med grafisk profil och hela köret. Det finns inget roligare än att pyssla med sådant!

Imorrn är det möte om Blodomloppet. Vi ska uppdatera Linköpings information på hemsidan och skapa en broschyr. I helgen ska vi försöka få till ett webbmöte med Akeles nya hemsida också. Den ska lanseras nästa vecka. Några designbitar som återstår.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Julia 28 mars, 2012 at 18:26

  Kan man (jag :) ) anlita dig för att ta fram en grafisk profil? Inte nu alltså men senare i framtiden kanske.

  • Reply dessi 29 mars, 2012 at 13:33

   But of course! :)

   • Reply Julia 29 mars, 2012 at 14:30

    Bra, då jag gör en mental notering om *Dessi hjälper mig med grafisk profil*. Tack :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.