Livet

Konsert med Joyvoice!

Varje tisdag under hela hösten har jag övat låtar tillsammans med Joyvoice inför den kommande terminskonserten. Körmedlemmarna är runt 600 personer och vi är uppdelade i flera olika träningstillfällen på tisdagar eller onsdagar.

Det är grymt skoj att vara med i en kör där glädje för sången är det viktigaste. Vi följer inte noter utan går på gehör. Moderna rockiga och poppiga låtar blandat med en och annan ballad.

I lördags var det äntligen dags för konsert! Vi hade uppställning och genrep från 08:45 och första konserten började kl 18:00 (blev dock lite försenat pga ett brandlarm som utlöstes). Andra konserten började kl 20:00. Först ut var Vocal Energy som är Joyvoice’s proffskör, sedan sjöng Joyvoice junior som är en barnkör och sist kom vi alla 600 pers upp på scenen till låten This is it och hela publiken gungade med och klappade händerna.

Första låten vi sjöng var Let me entertain you med Robbie Williams följt av Euphoria med Loreen. Kändes sjukt snyggt med alla ljus och det dunkade i bröstet när jag stod där uppe på scenen. Nästa låt var It’s raining men med The weather girls (en favorit!) och sist You raise me up. Här torkade vår körmamma Hanna tårarna och jag kunde inte låta bli att bli himla berörd jag med. Det måste vara så coolt att ha startat upp en så grym rörelse som Joyvoice är och ha över 600 pers framför sig som följer ens minsta vink. SÅ bra!

Som bonusnummer avslutade vi med Oh helga natt.

Ett filmteam från Åtvidaberg har filmat hela konserten så den kommer släppas på DVD. DEN längtar jag efter att få se!

Alla bilder har min Fredrik tagit ♥

IMG_6643

joyvoice1

joyvoice2

joyvoice3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna Jansson 8 december, 2015 at 22:00

    Men så häftigt!! Det måste vara en mäktig känsla att sjunga bland så många.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.