Livet

Påskafton

Igår fick jag ett så gölligt påskägg av skägglöparen. Förutom choklad i ägget så låg det också ett nagellack i en nyans jag nyligen köpt till Frida i födelsedagspresent som jag själv velat ha.

påsk

Och så har jag sytt egna dekorationer till påskriset. Små kycklingar i filt :) Att sy saker i filt är så enkelt att till och med jag med noll tålamod orkar med det. Hatar att göra saker som man måste öva länge på för att bli bra. Här behöver man bara rita ett mönster, klippa snyggt och sen sy.

DSC_7227

Ikväll har vi firat påsken hemma hos Fredriks syster Elisabeth. Hans bror med barn, mamma och moster var också där. Fredrik hjälpte först Bettan med att skruva upp en lampa över matbordet.

Maten var ju förstås jättegod och vi firade Fredrik som i veckan fyllde år. Han fick assietter och tallrikar i den serie från Indiska som vi tycker så mycket om och vill ha fler av :)

Bettan har så himla fint hos sig! Nyligen flyttade hon till en lägenhet i en gammal regementsbyggnad i samma område vi bor i, och det är sjukt högt i tak med stora spröjsade fönster. Jag gick bananas med kameran!

påskafton8

påskafton7

påsk7

påskafton5

påskafton4

påskafton2

påskafton6

påskafton9

påskafton3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Elisabeth Petersson 27 mars, 2016 at 00:38

    Tack för att ni kom och för hjälpen med taklampan. <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.