Livet

Lägesrapport

Att flytta är inte min starka sida. Jag började fotografera vissa delar lägenheten i onsdags enligt plan, för bilderna skulle ut på Hemnet idag var det tänkt. Andra delar tänkte vi att vi skulle vänta någon dag med att fota eftersom vi väntat på en snickare som skulle komma torsdag alternativt fredag förmiddag.

Men snickaren blev sjuk. Det han skulle göra var att sätta dit golvlister i hallen och köket som vi tog bort när vi lade in nytt golv för länge sen (typisk grej man inte kommer till skott med). Avsaknaden av golvvlisterna syntes för mycket på bilderna så vi pratade med mäklaren och vi kom överens om att vi skjuter upp annons + visning med en vecka. Då hinner snickaren komma under nästa vecka. Skönt det. Vet inte hur mycket vi har stressat kring det här. Vi har ju tonvis av prylar hemma (vilket inte syns på bilderna då vi mosat in allt i en stor klädkammare). Vi har hunnit rensa ganska mycket. Slängt en del, skänkt en del och sålt en del.

Igår var jag också på ett stort IT-företag i stan och fotograferade när de hade konferens + middag senare på kvällen. Totalt sju timmars fotande, sedan var jag helt snurrig i huvudet. Gick och lade mig nästan direkt när jag kom hem.

Det värsta är att jag använder socker som nedåt-tjack, för att tänka på annat och för att slappna av. Men det är knappt att det funkar längre. Och jag fattar ju att socker bara spär på kroppens stress så det är inte så smart av mig. Men när man är mitt uppe i de här känslorna är det omöjligt att tänka rationellt.

Nu är det iallafall löjligt fint här hemma, och det är fan bäst det.

bild

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.