Livet, Träning

Lagom är sämst!

Jag älskar kontraster. Att hålla igång en hel dag för att nästa dag bara slappa. ”Lagom” är ett ord jag länge har haft svårt för. Vem är det som bestämmer vad som är lagom? Och vem har bestämt att just lagom är bäst?

Idag har varit en typisk såndär o-lagom dag. Gick upp för att ta en innan-frukost-promenad med mamma. Vi promenerade i solen i 80 minuter och när jag kom hem stekte jag 4 st ägg till frukost. Sen kom Frida och Robert och hämtade upp mig för de skulle ut till Ullstämma och kolla nybyggda radhus och jag ville följa med. Ullstämma är ett sånt typiskt asmysigt område. Massor av hus och radhus. Här har jag och Fredrik kollat på ganska många radhus och vi känner att det är här vi vill bo om vi flyttar i framtiden. Man har nära till skogen där man både kan springa och cykla MTB.

Efter det var det bara hem och byta om och iväg till gymmet för att styrketräna. Det var pinsamt länge sedan jag satte foten på gymmet nu. Jag körde bänkpress där Fredrik passade på mig eftersom jag är uselt klen just nu. Sen satte jag mig i benpressen och körde 10 set med olika fotpositioner för att komma på både baksida- och framsida lår. Typiskt bra övning för cykelmusklerna och helvete vad det sved i framsida lår trots att jag nästan halverade vikten jämfört med baksida.

När vi var klara efter 45 min kilade jag iväg för att möta upp Ivana med sin lilla Alexander. Vi tog en promenad hem till mig där Fredrik lagade middag åt oss. Det blev samma mat som igår och mitt andra och sista mål mat för dagen, och blev riktigt jäkla proppmätt! Väldigt o-lagom. Följde sedan Ivana hem. Både hon och Frida är typiskt bra personer att ha i sitt liv ♥

Imorgon planerar jag att slappa! Jag ska iväg och klippa mig tidigt, eventuellt åker jag hem till Frida en sväng också, och på eftermiddagen kanske jag ska hämta ut min racer om den har kommit. Jag är så förväntansfull!

kollage

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Frida A 6 maj, 2013 at 09:23

  Åååhhh gullet! <3

 • Reply Rund är också en form! 6 maj, 2013 at 13:54

  En kanondag! :-)

 • Reply Martinas Health & Science 6 maj, 2013 at 14:05

  Fullt ös medvetslös, håller helt med! Lagom SUGER!

 • Reply Jan-Erik Byström 6 maj, 2013 at 21:54

  Lagom med inlines senaste månaderna??
  Vi saknade dig på Motalalägret förra helgen.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.