Kost

Tjernobyl-tomater & PF

DSC_6819

Det har blivit lite för mycket av det goda på sistone, så från och med igår har jag stramat åt kosten rejält för att nollställa systemet (reglera aptiten, hungerskänslorna m.m.). Jag väntar några timmar efter att jag stigit upp med mitt första mål mat för att hinna bli hungrig. Sedan väntar jag tills jag blir ordentligt hungrig igen och äter dagens andra och sista mål mat.

Ju mer jag äter desto mer sugen på mat och snabba kolhydrater blir jag. Jag äter dessutom stora portioner mat, och det säger ju sig självt att jag inte kan äta fem stora portioner mat om dagen utan att öka i vikt (om jag inte tränar som en dåre vilket jag inte gör). Periodisk fasta passar mig därför utmärkt. Två skrovmål om dagen. That’s it! Jag får äta mig ordentligt mätt istället för att smådutta vilket är gött. Dessutom blir jag extra noga med att äta så näringstät och ”ren” mat som möjligt. Inga innehållsförteckningar här inte!

Det här åt vi till middag ikväll. Tacofärs med riven ost, creme fraische och roliga tomater från Askeby ett par mil från Linköping. Kostade skjortan, men det får kosta om man inte vill ha Tjernobyl-tomater ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.