Cykel, Mountainbike

Ljus i mörker

Besökte Nellborgs cykel efter jobbet och kirrade nya cykellysen. Passade också på att klämma på några racers och drömde lite. Och på tal om bilden här ovan. Något annat jag drömmer om är en stor groventré där man kan köra in och förvara cyklarna. Där alla träningskläder och skor kan förvaras utan att det ska klumpas ihop med alla övriga ytterkläder i hallen som gör att man aldrig hittar det man ska. Vi får ofta kommentaren att det ser ut som att en fyrabarnsfamilj bor hos oss med tanke på mängden kläder och skor.

Med nya lysen på min hoj och nya bromsbelägg på Fredriks dito stack vi ut när solen gått ner. Vi cyklade Lambohovsleden och genom universitetet bort till Malmslätt, förbi Kärna Kyrka och längs någon dåligt efterhållen asfaltsväg som snarare liknade en grusväg. Här fanns ingen gatubelysning och runt oss var det nästan bara svart. Det var stjärnklart och väldigt vackert! Jag älskar att cykla bortom stans bilar och trafikljus. Det är något alldeles speciellt.

Vi swishade förbi små söta hus och kom till en upplyst cykelväg som ledde till Skäggetorp. Vi rundade ”skägget” och cyklade igenom Tornby, uppför en av stans mördarbackar och så hem.

Dagens cykelpass:
Distans: 18,36 km
Väder: +4° C, vindstilla
Underlag: 100% asfalt
Känsla: Pigg i huvudet, pigg i benen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Saras Träningsblogg 6 mars, 2013 at 20:44

    Åh va kul det låter! Blev cykelsugen :D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.