Tankar

Slapphuvad

Veckan som gått har verkligen varit helt fail. Jag har varit hemskt omotiverad till träning och när jag väl tvingade mig iväg för att springa igår gick det inte bra alls. Jag skulle springa 10 km för en grej som Nike arrangerat. Jag kom 3 km. Det var kallt och det var tungt. Det känns som att jag kämpar i motvind. Löpningen har inte känts bra (eller ens OK) på länge. Vilken start på 2013..

Träningen över lag känns som en börda just nu. Jag känner mig så jäkla out of shape. Visst, jag kanske inte varit såhär stark i marklyft och knäböj som jag är nu men det är ju också träning som man måste utveckla eller iallafall underhålla för att inte tappa. Jag har varit så jäkla slapphuvad den senaste tiden!

Ta tag i det gaddamit!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply Mikaela 11 mars, 2013 at 10:02

    Heja dig! Du kommer snart tillbaka på banan igen, det är jag övertygad om. börja med nåt som är roligt istället för nåt som du ”Borde” göra, det kanska kan funka?

    • Reply dessi 11 mars, 2013 at 14:02

      Himla bra tips! :) Tack Mikaela.

  • Reply Florence 11 mars, 2013 at 10:20

    Jag tror du kommer tillbaka bara den här låååånga vintern tar slut och det blir snöfritt i skogarna. Ha det bra och lycka till. Kram från Mor

    • Reply dessi 11 mars, 2013 at 14:02

      Mm jag hoppas det! :)

  • Reply Katarina 11 mars, 2013 at 11:28

    Visst är det trist när man kommer i såna perioder:( Håller med om att om du testar göra sånt som inte känns som ”måsten” så kanske motivationen kommer tillbaka snabbare än du anar. Mitt tips är att sätta på en ösig låt och dansa loss.. vips kan det hända man blir sugen på att köra lite tyngre övningar och så varva med lite discodans emellanåt:)
    Så lurar man sig lite glad och nöjd!

  • Reply Rund är också en form! 11 mars, 2013 at 13:20

    Kör något annat än löpning, som känns roligare?
    Nya styrkeövningar, eller något annat pass som motiverar mer?

    Det är segt med såna där dippar! Jag har också varit där. :-(

  • Reply Martina 11 mars, 2013 at 13:28

    Gör som jag & besök en styrkelyftarklubb eller tyngdlyftarklubb, det är jätteinspirerande & blir mkt mer snack & att titta på andra än va man själv tränar så de e mysigt & chill^^

    • Reply dessi 11 mars, 2013 at 14:01

      Åh ja! Jag har försökt kontakta Linköpings styrkelyftarklubb (LAK) men de är så dåliga på att svara :P

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.