Löpning

Löpning i mörker

Färdigvilad för idag! Löpning är bra eftersom den kan ske så direkt och ger man sig ut bara för att få röra på benen och lufta sig lite utan att kolla på klockan finns ingen stress. Då finns bara det här vackra.

Fredrik har varit med Akele och sprungit Blodomloppet i Jönköping ikväll. När han kom tillbaka till Linköping bestämde jag mig för att träffa upp honom. Jag snörade på mig löparskorna och sprang och gjorde just det. Det var länge sedan jag sprang nu. Steget kändes lätt, jag hade stolt hållning och luften var sval och skön. Längtar till hösten när luften är sådär krispig.

Sen gick vi hem ihop ♥

Jag fick ihop 8 timmars sömn inatt. Jag sov hårt hela natten utan att vakna  (brukar annars vakna av att kaninerna gnager på saker). *utvilad* 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Västgötskan 22 augusti, 2012 at 21:34

  Ja, höstlöpning är absolut härligast! :-)

 • Reply em löfgren 24 augusti, 2012 at 08:44

  COOL BILD! Jag fick sån frihetskänsla! =)

 • Reply Snorkkis 24 augusti, 2012 at 18:09

  Härligt! Önskar jag kunde träna sent på kvällarna för det verkar så mysigt, men får aldrig sömn efter sena träningspass. Skönt att du känner dig utvilad!

 • Reply Maria 27 augusti, 2012 at 17:52

  Dessi vart ääääär du? :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.