Löpning

Löpning med bästa sällskapet

Idag hade jag sällis i spåret. Mamma och jag möttes upp vid parkeringen i Ryds motionscentrum för att springa elljusspåret. Perfekt distans för mina benhinnor och lagom långt för mamma som nyss startat löparsäsongen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jennie 6 juni, 2012 at 08:50

  Åh vad roligt med sällskap! Springer ni med varann hela tiden, eller börjar samtidigt och sen möts upp på slutet? Jag är så inne i mig själv att jag är uruselt sällskap, men samtidigt är det kul att starta och avsluta ihop! :)

  • Reply dessi 6 juni, 2012 at 10:51

   Vi är jämnsnabba så vi springer ihop, vi tycker det är roligast så :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.