Löpning, Tankar

Skippar Göteborg, satsar på skogen

Göteborgsvarvet är sedan ett par dagar tillbaka fulltecknat.

Fick frågan på jobbet om jag inte skulle anmäla mig och springa i ett lag med några kollegor, men svaret blev nej. Jag njöt inte under Göteborgsvarvet. Jag tyckte inte att det var roligt. Jag upplevde loppet som enformigt och monotont.

Men jag förstår andra som tycker att det är roligt. Personer som trivs med att springa på asfalt i stadsmiljö. För dem är loppet perfekt.

Jag planerar lopp inför 2012 och vill att det ska bli ett terränglöpningens år. Jag tänker halvmarathon, marathon. Jag vill satsa på något. Nästa år ska bli fantastiskt! ♥

2012 kommer bjuda på ännu mer sånt här :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Julia 2 oktober, 2011 at 08:44

  Jag känner precis som du! Sprang GBG-varvet -10 och tyckte också det var enformigt och tråkigt. Terränglöpning är sååå mycket roligare. Ska hålla utkik på din blogg efter vilka lopp du hittar så kanske jag blir inspirerad och anmäler mig till något också.

  • Reply Dessi 3 oktober, 2011 at 09:53

   Kul att jag inte är ensam :) Spana in Vansbro marathon!

 • Reply Sofia 2 oktober, 2011 at 17:34

  Skit oxå! Jag som har missat anmälan!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.