Löpning

Tassande på blöta stigar

Just nu testar jag att springa korta rundor med 1-2 dagars vila mellan. Helvila har inte fungerat och jag tror att det finns en annan lösning på mitt problem än vila.

Så, jag gav mig bort till Vidingsjö och sprang elljusspåret. Sist var det snö i spåret, idag var all snö borta. Det var 11 grader i luften och perfekt springväder fastän det var lite fuktigt. Fördelen med att ha varit från löpningen så länge är att inget väder är dåligt löparväder, allt väder är perfekt :-)

Jag pinnade på i 6:50-tempo trots att det var kuperat och mjukt blött underlag som sög i sig energin. Än kan ho den däriga Dessi!


Jag skaffade mig en ny pulsklocka idag till ett bra pris. Är inte nöjd med min förra, det kanske kommer ett inlägg om det senare.. :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.