Livet

Lördag 16:e juni ♥

Helt sjukt vad jag ser på saker annorlunda när jag inte är överstimulerad. För det första försvinner min förväntasångest inför viktiga jobb, jag har alltså ingen anledning att ha ångest för att jag inte ska orka med eller kunna göra mitt bästa för jag typ VET att jag kommer göra det i och med att jag är utvilad.

Idag fotade jag ett bröllop och det var så roligt! :) Det brukar iofs vara roligt, men hur slut jag är efteråt är väldigt olika beroende på hur utvilad jag är innan. Idag hade jag bara roligt på bröllopet och kände inspiration och såg saker med en pigg och klar blick. Jag skrattade mycket, var yvig och glad precis som jag ÄR och VILL vara.

Jag hade till och med energi att ta mig ut i spåret i Nykil och springa lite efter vi käkat pizza från Sörgården i Skeda Udde. Och vem vill inte alltid känna såhär? ♥


Har ni sett vilket fint insektshotell man har satt upp på Wallsnäs där vi bor? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jacqueline 18 juni, 2018 at 10:42

  Vilken himla fin blogg du har! Både layouten och känslan, den känns så energifylld :)

  • Reply dessi 21 juni, 2018 at 01:48

   Vad gulligt sagt! Tack yo! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.