Dagens lunch

Lucia förmiddag

Lunchade med Victor och Linda idag. De kollegor som jag viktminskar med fram till mars :) Gissa vart vi åt?!

På vägen till jobbet idag såg jag ett rosa kamerastativ på Rapps foto på Nygatan. Hela jag vred mig i överförtjusning! Det här måste jag önska mig i julklapp!

I helgen bokade jag in spinning till idag. Det är ju verkligen skönt att ösa ur sig all energi, men vet ni vad? Jag kom fram till att jag bara kände mig stressad över det här.

Först kände jag mig stressad igår när jag skulle packa träningsväskan, för helt plötsligt var jag tvungen att ta med mig så mycket grejjer. Det är spinningskor (och gymskor då jag tänkt gymma innan), svettband, liten handduk, vattenflaska. Nej! Träningen ska kännas enkel! Så jag avbokade spinningpasset och tänkte att jag istället kunde svettas loss på crosstrainern, utan en massa prylar.

Hur min satsning inför Tjejvättern kommer gå nu när jag inte kör spinning tänker jag inte så mycket på nu, jag oroar mig iallafall inte. Jag anmälde mig till Tjejvättern för att jag skulle få vara med om en häftig upplevelse och inte för en speciell placering. Mitt fokus ligger nu på att slimma till kroppen. Jag finner styrketräningen väldigt rolig just nu. Den känns kravlös och det enda jag behöver ha med mig till gymmet är kläder, skor, handduk. Befriande! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Coyntha 13 december, 2011 at 14:28

  Det låter som ett bra beslut. Om du fokusera på vad du gillar en lite längre period du kommer säkert att hinna se bra resultat! Det gäller bara att behålla känslan! För att det verkar som du kan tröttna ganska lätt :)
  Heja heja!!

  • Reply Dessi 13 december, 2011 at 14:44

   Jag är nog en periodare. Särskilt nu när jag inte kan springa :(

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.