Livet

Lunch på stan med mamma

Vardagslyx för mig är att ha en så flexibel vardag att man kan ta en lite senare lunch med sin mamma på stan när trängseln lagt sig :) Jag och mamsen åt lunch på Simons Rosteri & Bageri idag. Än kan man sitta på deras innergård även om det blir lite kyligt efter ett tags stillasittande.

Vi tog en plats ute precis där en stor buske med björnbär växer. Och den var full av bär! Så vacker. Maten var god, som vanligt! Deras varmrökta lax är något av det godaste jag vet.

Efter maten tog vi ett varv på stan, besökte bland annat hemslöjdens butik som ligger bredvid Simons. Alltid så fina saker! Hade jag bott kvar på landet hade jag inrett i mer lantlig stil med saker jag köpt därifrån.

En anna butik jag gillar men sällan besöker är E-teak på Apotekaregatan. Man vill ju ha allt därinne!

Efter ett par timmar tillsammans var det dags för mig att åka vidare för att fota ett hus i Åtvid.

Simons fina innergård

Varmrökt lax – nom!

Vackra ting inne på Svensk hemslöjd

E-teak – braig inredningsbutik!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.