Livet

Må bra vecka!

Mitt välbefinnande svänger ganska kraftigt i perioder. Innan semestern i somras mådde jag jättedåligt och även under några månader i höstas. På en skala över allmänt välmående låg jag kanske på en 2:a eller 3:a av 10. Idag är jag uppe på en 7:a. Jag mår som bäst när jag är runt personer jag tycker om. Därför har den senaste veckan varit riktigt bra.

I lördags var vi på 30-årskalas. Fredriks brors fru fyllde år och det skulle så klart firas med pompa och ståt! :) På kvällen hade vi filmkväll med Bettan hemma hos oss och vi tittade på en dålig film, så dålig att jag höll på att somna flera gånger.

I söndags åkte jag och Bettan ut till Tornby där vi spanade in Kappahls nya förgglada sportkollektion. Vi avslutade med MediaMarkt och IKEA där jag köpte några fotoramar, det är dags att börja pryda hemmet med fotografier jag tagit. På kvällen kom Leffan över på en fika.

Igår åkte jag till Rimforsa och hälsade på Frida och Robert direkt efter jobbet. Eller ja, jag hann en sväng till frisören innan. Så nu är jag ännu mer korthårig. Frida och Robert bjöd på riktigt god mat – ugnsbakad lax med grönsaker,bulgur och keso. Vi kikade lite på Idrottsgalan och såg när Lisa Nordén fick sitt första pris för årets prestation. Jag såg på nyheterna imorse att hon kammade hem hela fyra priser den kvällen varav ett av de var folkets pris Jerringpriset. Jag höll en tumme för henne!

Fick ju rysningar av att tänka tillbaka på hennes triathloninsats under sommar-OS i London. Den tävlingen tillsammans med mountainbike var tror jag de enda tävlingarna jag såg live under OS. Vilken insats! Jag har hört att Lisa var skadad innan OS och nästan bara satsade på simningen och att det kan ha varit därför det gick så bra för henne.

Nu imorse såg jag också på nyheterna att Lance Armstrong nu erkänner att han varit dopad. Enligt en anonym källa ska han ha erkänt detta under en intervju med Oprah Winfrey. Lance Armstrong har fråntagits alla sina medaljer sedan han pekats ut som dopad av den amerikanska antidopningsorganisationen Usada men har inte svarat på frågan om han varit dopad eller inte. Läs mer på DN: ”Källa: Armstrong erkänner doping”

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mona Stone 15 januari, 2013 at 22:38

  Vad fin du blev i håret… jätte snyggt med det korta.

  • Reply dessi 16 januari, 2013 at 09:31

   Tack! :)

 • Reply anette 16 januari, 2013 at 11:12

  Jag håller med om att du blev jättesnygg i håret. Jag känner mig väldigt sugen på att klippa mig lite annorlunda nu. Jag har ju haft min frisyr ”jättelänge” och känner att det baske mig är dags att ändra mig. + att jag varit blond länge nog också. Jag brukar ju vara blond på sommaren o röd på vintern men detta år var jag lite ”galen” o fortsatte att vara blond.. Det är baske mig dags att göra en förändring. Får vänta tills löningen trillar in så att jag kan betala för mig också. ;-)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.