Kost

PF & Matkällaren

Det här med periodisk fasta är fanimej fantastiskt! Sedan efter julledigheten har jag ätit periodisk fasta efter att ha gjort avsteg under en period. Det innebär att jag kan strunta i vad rutiner heter angående matintaget och äta sent om jag vill. Det är nästan bättre att
äta runt 19-20-tiden om man äter PF. Det gör att jag somnar mätt och vaknar mätt.

Jag är en sån där som blir hungrigare av att äta oftare och tänker mycket mer på mat om jag skulle äta var 3:e timme. Det passar mig bättre att äta färre men större mål.

Hungern smyger sig på runt 10-hugget och jag äter lunch klockan 12. Då blir det en braklunch från världens bästa ställe – saluhallen! Det är populära Matkällaren som har öppnat saluhall och restaurang, och de har ett fantastiskt salladsutbud. För 85 kr (hämtning) får man välja fem ingredienser exkl. bröd, smör och dressing.

Idag tog jag tacokryddad kyckling, marinerad jordärtskocka, broccoli, harico verts och mozarella. Till det lite bröd och mango curry-dressing. Jag äter vanligtvis inte bröd eftersom jag inte kan kontrollera intaget, men till lunchen går det bra då och då.

Om du vill läsa mer periodisk fasta, läs Jonas Coltings blogg:

”ÄNTLIGEN HAR KORTTIDSFASTAN SLAGIT IGENOM!” 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply a-k 15 januari, 2013 at 17:33

  Kan du inte lägga upp lite ”dagens mat” typ ? Sånt är intressant tycker jag, å se hur andra äter. =)

  • Reply dessi 15 januari, 2013 at 19:11

   Det kan jag göra under morgondagen :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.