Foto

Mäklarporträtt i Trädgårdsföreningen

Den värsta tiden kan också vara den bästa. Iallafall när dagar är som denna. Jag fattar inte varför jag inte oftare kan vara mer nöjd, glad och ångestfri. Som idag.

Idag borde jag haft skitmycket ångest då jag skulle ta porträtt på mäklarna från kontoret. Jag gillar verkligen inte att ta personalporträtt för det är så uppstyrt och folk bli aldrig nöjda med hur de blir på bild. Men jag har varit hellugn både idag och igår. Och det gick fantastiskt bra! Alla blev superbra på bild och jag är så nöjd. Dessutom var det roligt :)

När jag kom hem svidade Fredrik å jag om till badkläder och hoppade i sjön. Och resten av kvällen har jag suttit vid datorn och redigerat dagens bostadsfotobilder.


Elinor och Karin blev superbra på bild!Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.