Livet

Min värsta tid är nu

Efter dagens fotojobb fikade Fredrik och jag på stan och fotade blommor i Trädgårdsföreningen.

Men när jag sen kom hem var jag helt slut, som en urvriden trasa. Jag tänkte att en tur på mountainbiken skulle ge mig energi så vi bestämde att vi skulle ta en kortare runda på ca 7-8 km bara. Jag kom typ 1,5 km sen tog det stopp. Benen var kinkiga sen igår och huvudet pallade inte med. Så vi vände om.

Jag satt vid datorn och TV:n resten av kvällen och tog igen mig. Det är det enda som funkar i såna lägen. Konditionsträning blir bara en extra stress.

Min värsta tid är nu. Sommaren. Då jag har som mest att göra. Då jag hela tiden känner mig steget efter och är så oändligt trött.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.