Livet

Måndagen den 30:e juli

Hängde med Elin igår och vi cyklade en sväng i skogen. Efteråt åt vi plocksallad på deras uteplats och sen snodde jag med mig Trassel hem för ett par dagar. Hon är min favorithund! Så lugn och lydig, en riktig drömvovve I’d say :)


Idag följde hon med mig på morgonmötet hos de mäklare jag fotar för, och sen kom Fredrik och mötte upp oss. Vi åkte till djuraffären och köpte en flytväst åt henne. Hon älskar att bada och får alltid bada när hon är här. Hon har dock inte vett att sluta när hon är trött så för att hon ska kunna bada och simma säkert köpte vi en flytväst för hundar. Och ikväll hoppade vi i sjön alla tre!


Det är alltid lika skönt att leverera bröllopsbilder till kunder. Idag fick ett par sina bilder och sen gick Trassel och jag ut och kastade leksak som hon hämtade.


Jag åkte in till stan på eftermiddagen igen och fotade en schysst lägga i Södra Ekkällan. Till middag fixade Fredrik kikärtsbiffar från Risenta med avocado och grejer till. Meget gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.