Livet

Visingsö och Grosseriet

Fredrik och jag åkte till gränna och mötte upp Elin, Jerre, barnen och vovvarna vid hamnen. Vi skulle ta färjan över till Visingsö. Tyvärr var en färja trasig så vi fick stå i gassande sol i en timme innan vi kunde kliva på och åka över. Jag blev på sjukt surigt humör och besudlade resten av trippen.

På Visingsö åt vi glass och kastade leksak till Trassel i vattnet och Molly badade. Elin letade stenar till sitt nystartade projekt SverigeStenar på Facebook. Det går ut på att måla stenar som man gömmer ute, och så hittar nån stenen och postar ett inlägg på Facebook. Antingen gömmer man den på nytt eller behåller den och målar en ny sten att gömma.

Sen tog Fredrik och jag färjan över till Gränna igen då jag länge velat besöka en butik och café som heter Grosseriet en bit utanför Gränna. Det såg jättefint ut och inne hade jag fått för mig att det skulle vara lite annorlunda. Butiken var lite för liten och sålde saker i färglös skala. Och det kan ju såklart vara jättefint, jag gillar att blanda stilar, men det jag verkligen går igång på är lekfulla pastelliga grejer så jag köpte inget.

Cafét kändes lite urplockat och vi var faktiskt mest hungriga så vi letade upp ett hamburgerhak i Huskvarna och drog dit istället. Brooklyn Burgers bjöd på burgare i världsklass!Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.