Matdagböcker

Matdagbok 120508

Kyckling med coleslaw (som jag höll mig mätt på i – insane – 8 timmar!)
Gratinerad tacokyckling med broccoli och mozarella och creme fraische.

Tacokycklingen som är så sjukt jävla gott att jag vill äta det varje dag! Glöm bara inte att ta dubbelt så mycket tacokrydda om ni lagar en större sats än vad som står i receptet annars blir det för lite tacosmak.

Motion: Promenad till jobbet 25 min + rehab + core

Har varit väldigt ohungrig idag! Äter sällan frukost numera då middagen intas runt 19-20 på kvällen. Jag håller mig mätt genom natten och hela förmiddagen. Tränar ingenting högintensivt just nu, mest rehab, core och promenader men det funkar kanon. Älskar att promenera till jobbet på morgnarna. Jag går igenom Trädgårdsföreningen och hinner få lite sol på mig innan det är kontorsjobb i 8 timmar som gäller.

Det har varit en fin dag. Lagom mycket att göra på jobbet, trevliga kollegor som jag får mycket utbyte från, jobbat med lite grejjer åt Blodomloppet (snart är det dags!) och sen Tomas och Bettan som kom över ikväll och tittade på Game of Thrones.

Jo kycklingen är där under någonstans.. ;-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emmy 9 maj, 2012 at 09:39

  Hej! Om du gillar den där kyckligen tror jag att du skulle gilla min favoritvariant.
  Rensa en grillad kyckling, blanda den med en burk philadelphiaost och en halv burk taccosås och ca 2dl riven ost. Rör ihop och gratiner i ugnen. Innan Lchf så brukade jag sticka massa tortilliachips runt röran innan gratineringen, nu blir det sallad till. Prova, det är ljuvligt gott! Ska prova din oxå! Tack för en bra blogg! /E

  • Reply dessi 9 maj, 2012 at 21:06

   Tack för tipset! Det lätt gott! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.