Träning

Motion på recept!

Så mycket som jag tränat förra veckan hör inte till vanligheterna, men så har jag mått ovanligt bra också. Till och med min sambo Fredrik har sagt att jag är mer glad och harmonisk hemma. Jag blir ofta rastlös och orolig i kroppen, men det avhjälps med en rejäl dos träning.

Man borde verkligen skriva ut motion på recept till fler personer som lider av exempelvis stress, ångest eller depression. Jag själv har fått diagnosen recidiverande depression vilket innebär att jag är deprimerad i perioder. Nu var det flera månader sedan jag var inne i en sådan period, men jag vet att det kan komma när som helst. Därför är det extra viktigt för mig att hålla igång. För hållt igång har jag. Under den senaste veckan har jag motionerat och tränat 574 min och tagit mig 147,54 km varav 140 km av dessa är landsvägscykling. Det är inte klokt vad jag förälskat mig i denna sport!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Alexandra 14 maj, 2013 at 16:51

  Det var inte få minuter det, grymt! :D Håller med om att motion på recept vore en god idé. Förresten, himla fina bilder du tar! :)

  • Reply dessi 14 maj, 2013 at 18:10

   Vad gulligt sagt! Tusen tack! :) Ska kika in på din sida.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.