Träning

Rygg & mage i ottan

Jag vaknade ett par gånger inatt och trodde att det var morgon. Sömnkvalitén har varit riktigt dålig men när klockan ringde 06:10 hade jag ändå inga problem med att ta mig upp. Jag var på gymmet 06:50. Såhär såg dagens pass ut:

4×10 Stångrodd
4×8 Latsdrag
4×8 Rodd
3×8 Ryggresningar
3×8 Latsdrag i cc

3×10 Benlyft för mage

När jag kom lagom till magövningarna var jag som en urvriden trasa. Jag hade inte den vanliga kraften, ens under ryggövningarna och jag kände mig trött och skakig. Så jag sket i resten av magövningarna, duschade och åkte hem för att skjutsa Fredrik till jobbet. Kunde ha somnat där jag låg på mattan.

Märker att jag behöver testa ett annat kostupplägg när jag tränar på morgonen. Mer fokus på periodisk fasta! Alltså, äta mycket mat på kvällen (lägg in kolhydraterna här) och sedan träna på tom mage. Det funkade fint i söndags.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rund är också en form! 26 november, 2012 at 18:22

    Det är nog väldigt vanligt att morgonträning behöver anpassning.
    Hoppas du hittar något som funkar! :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.