Cykel, Mountainbike

Mumsat stig ♥

DSC04550
GREJEN med att jag har varit ute i årets hittills varmaste dag och cyklat i skogen! Äntligen frisk! Och att jag cyklade utan jacka – i trekvartströja. Jag har MUMSAT stig, som Elna beskriver det. Hon har skaffat en fulldämpad hoj som hon kallar för stigmumsarmaskin :D

Just nu cyklar jag dessutom med SPD. Att göra samma hela tiden tråkar ut mig. Det går rätt bra tack. Tänkte köra med SPD under MTB-Vättern så lika bra att vänja sig.

DSC04553

Efter skogen trampade jag bort till Ryds motionscentrum där Fredrik är ledare för Akeles öppna träningspass inför Göteborgsvarvet. Det är varje måndag klockan 18:00 och alla är välkomna, det är gratis!

DSC04561

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr 11 april, 2016 at 22:32

    Omnomnom, det är himla fint att åka stigmumsarmaskin <3

  • Reply Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr 11 april, 2016 at 22:33

    Kul att du börjat med SPD förresten, hoppas du gillar’t – jag tycker det är tokigt bra!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.