Foto

Några från idag

Oerhört lägligt att solen sken idag! För jag har verkligen behövt ta mig ut de senaste dagarna. Ingenting har lockat. Fick lite feber i söndags och haft en molande värk i axlarna sedan ett svinroligt träningspass med Carro i fredags (men som mina axlar visst inte gillade), så jag har legat lågt med träningen. Och då kommer deppen som ett brev på posten.

Nu idag gick jag ut en sväng med mina dubbade skor och fick lite sol på mig. Det var så vackert ute så jag gick tillbaka hem och hämtade kameran och tog några bilder.

Funderar på om jag ska åka in till stan och köpa mig en blombukett. Mår så himla mycket bättre av att ha blommor och växter hemma. Nu får jag tyvärr inte plats med fler växter i fönstren, men snittblommor är ju också så himla vackert :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Alicia Sivert 29 januari, 2019 at 10:04

  Vilka sagolika bilder! Ett sånt ljus sen! Som en liten, liten viskning om att våren faktiskt ska komma.

  • Reply dessi 29 januari, 2019 at 14:14

   Men nae vad gulligt av dig! TACK :D

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.