Löpning, Shopping

Nike Free Run +3

I Berlin köpte jag ett par Nike Free på Nike Town på Kurfürstendamm. Jag har många olika sorters löparskor (kanske 15 par), men jag har aldrig ägt ett par Nike Free. Dock har jag länge velat ha ett par. Förutom att de är dösnygga är de också dösköna.

Jag använder dem som vardagsskor, jobbskor och nu ikväll även som löparskor. Fredrik och jag stack ut och sprang 5,5 km för att fira vår 10-årsdag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mia 2 oktober, 2012 at 21:45

  Så snygga! Hur upplever du att de är i storlek?

  • Reply dessi 2 oktober, 2012 at 22:31

   Jag köpte storlek 38 men har normalt sett 37,5 i löparskor. Hon i butiken sa också att de är lite små i storleken så man gör nog rätt i att gå upp en halv storlek :)

 • Reply Västgötskan 3 oktober, 2012 at 20:28

  Jag har hört att de ska vara jättesköna. Hur var de att springa i..? Beror väl på ad man är van vid kan jag tänka mig, men känns det bra trots att de är väldigt ”platta”/tunna/odämpade?

  • Reply dessi 4 oktober, 2012 at 17:08

   Jag gillade dem! Jag tyckte mer om dem än mina Saocony Kinavara 2 som är väldigt lätta de också. I vanliga fall springer jag med Vibram FiveFingers och jämför man dessa med dem så är Nike-skorna väldigt dämpade och uppbyggda. Men de var ändå inte så uppbyggda att det ändrade min normala löpstil (dvs snabba korta steg och helfotsisättning) :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.