Cykel, Mountainbike

Nu är vi i Funäsfjällen!

9 timmar och en ren(!) senare var vi äntligen framme i Funäsfjällen. Vårt hotell ligger utanför Funäsdalen vid Ramundberget.

Nummerlapparna inför morgondagens Fjällturen är upphämtade och vi har ätit trerätters middag här på hotellet. Imorgon är det 58 km tävling för Fredrik och 34 km motion för mig som gäller. Jag har sett på banprofilen att det är minst två stigningar som är helt löjligt jobbiga. Jag är lite som en trimmad moped. På flacken och nedförs är jag snabb, men går det uppför så börjar jag tappa fart, rejält med fart. Sätter ingen prestige imorgon utan cyklar för upplevelsens skull. Lugnt måste jag ändå ta det med tanke på ryggen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.