Livet, Tankar, Vikt

Ju smalare man är desto fetare tycker man att man ser ut, eller?

Iallafall om man har en snedvriden kroppsuppfattning. Som jag har haft. Den här bilden (som är tagen för ca 2 år sedan) lade jag aldrig upp på bloggen för att jag tyckte jag såg tjock ut. WTF? Idag blir jag nästan provocerad av att det nästan bara är smala brudar med sexpack på magen (undantagen hyllar jag!) som träningsbloggar. Så jag gör revolt och medvetet lägger upp lite bilder där bilringen syns då o då. Ha!

SÅ JÄKLA GÖTT att gå mot normen och tjocka sig runt i spåret. Folk blir säkert provocerade av att jag inte är pinnsmal fastän jag cyklar en hel del. Hur funkar det liksom? Jo, för att syftet med min träning ligger någon helt annan stans än att se vältränad ut.

Det vore väl kul om det syntes på mig att jag rör mycket på mig, men det är sekundärt.

P1430280

På den här bilden checkar jag om magen syns genom jackan. Eeehhh? So what? Här hade jag precis cyklat i TRE timmar genom hagar och allt möjligt skit. Jag borde vara grymt stolt över mig själv istället.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Rund är också en form! 17 juli, 2014 at 11:16

  Tycker att många av de bloggarna jag läser har sunda inställningar till träningen och sina kroppar, oavsett om de är smala eller lite rundare.
  Det är ju inte så att smala tjejer alltid visar upp sexpack, utan ser ut så för att de tycker om att träna (men även att äta). ;-)

  Det ena är sällan = det andra.
  Vi är alla olika och det viktiga är att man tränar för att må bra/vill nå sina mål/bli stark. Däremot provoceras jag när jag av misstag kommer in på träningsbloggar (kallar de sig) där ALLT handlar om hur många hekto de gått ner i vikt, eller att de fick ångest för att de åt frukost INNAN de gick den där PW som de känner sig tvingade att ta för att kunna äta efteråt… Pajade helt ”extra fettförbränningen” där… *suckar*

  Kram M!

 • Reply Åsa 19 januari, 2015 at 13:10

  Ja men precis!
  Jag blir glad av din blogg. Du är Du och det är ju det som räknas, inte om bilringarna syns eller ej!
  keep on!

  • Reply dessi 21 januari, 2015 at 17:24

   Vad glad jag blir Åsa! Tack! :D

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.