Livet

Påsken 2012

Igår var vi ute hos Fredriks mamma på landet. Det var ruskigt kallt ute så vi höll oss mestadels inne. Först blev det traditionellt påskbord och sen grillade vi! Grilltallriken jag fick var kanske den godaste jag ätit i sitt slag.

Och godiset? Det fanns inte alls särskilt mycket godis i omlopp faktiskt. Jag hade köpt med mig en påse med mörka Lindor-kulor som jag åt under dagen. De är väldigt mäktiga och går inte att äta allihop på en gång. Senaste måltiden åts runt 19-20 igårkväll och jag har alltså varit fastande i 18 h då klockan nu är 14. Läs mer om periodisk fasta inne hos Åse.

På kvällen spelade vi Rappakalja och när vi åkte hem i natten skådade vi en helt fantastisk måne. Såg ni den?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Malin 8 april, 2012 at 17:25

  Hej! Vilken fin blogg du har!
  Ja absolut, det är bra cykelbana men dom håller på att bygga dubbelspår så en bit är fortfarande grusväg. Åkte i somras mellan skänninge o mjölby, gick kanon!
  Du ska inte hänga med på Bloggträffen i lkpg den 28 april? Skulle vara kul..

 • Reply Anna 8 april, 2012 at 20:08

  Japp, vi hade en väldigt mäktig måne här också – stor och orange som en apelsin. :-)
  Har du tänkt testa PF alltså? Kul, jag lever så sen drygt ett år och trivs hemskt bra med det (leangains 16/8 – 14/10). Livet blir så mycket enklare när man kan koncentrera sig på allt roligt man vill göra om dagarna istället för att tänka på och planera hur/när/vad man ska äta hela j-vla tiden. ;-)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.