Cykel, Landsväg

Nya hjul till räsern = fredagsmys

Hämtade ut räsern som varit inne på hjulbyte i veckan. Tog en kort tur till Nykil kyrka och hem. En runda jag inte cyklat tidigare. Att sitta på landsvägscykeln igen efter olyckan kändes bra, jag valde att cykla på inte så trafikerade vägar runt där jag bor. Inga stora korsningar etc vilket kändes tryggt.

När vi flyttar (får nycklarna på måndag woooop!) så finns det ett större urval av rundor att välja på. Staden blir liksom navet där allt utgår ifrån vilket jag ser fram emot. Området dit vi flyttar ligger skitnära Haningeleden i Linköping och därifrån kan man ta sig till alla de rundor jag brukade cykla när vi bodde inne i stan förut. Ser fram emot att exempelvis cykla till Bostället och fika eller till Bergs slussar och ta en glass :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.