Röda Stugan

Sista helgen på Wallsnäs

Det är en sorg att flytta härifrån på sommaren.. Det är dålig tajming samtidigt som jag verkligen ser fram emot att få flytta in till stan och alla möjligheter som finns där. Men hade jag fått välja hade jag flyttat i typ november istället. Såhär års njuter jag av att bo här ute.. Det är ljust sent på kvällen och får jag ett infall att sticka ut och springa kl 21 kan jag göra det.

I lördags packade vi en massa här hemma. Och jag tog ett break på ett par timmar och åkte in till stan och jobbade. Fotade utebilder till en lägenhet (bland annat takterrassen på bilden nedan) och ett hus med pool. Det regnade i veckan när jag skulle ha fotat detta, så ibland får man boka om grejer till när det är sol liksom.. vilket var idag ;)

Kolla vilken jäkla takterrass liksom!

När jag kom hem hoppade vi in i bilen igen och åkte till Glasbruket i Borensberg för middag och dessert! Mitt favvisställe just nu. De har öppet lite senare än alla andra ställen, vem fasen har tid att fika innan kl 16 lixx? Solen stekte och jag tror jag kanske brände mig på vänsterarmen.

Beställde en chevresallad och den var så himla himla god. Getost är en last jag har alltså.

Där satt vi i trädgården och gottade oss tills de stängde.

Hemma igen fortsatte vi att packa. Väggarna är alldeles tomma nu. Vi har packat ner alla tavlor. Ska börja flytta saker i nästa vecka.

När jag sen satt och redigerade dagens bilder så lyste ljuset in så fint genom fönstret i kontoret så jag stack ut för att fota solnedgången. Sjön låg helt spegelblank och det var så himla fint så jag sprang in igen och tog på mig badkläder och slängde mig i sjön!

I veckan nu ska vi börja flytta saker, och jag har två inköp att göra på IKEA. En ny kontorsstol och en KALLAX hylla som vi tänkte ha som stereohylla. Tänkte ställa förstärkaren, skivspelaren och CD-spelaren uppepå och ha mina vinylskivor i facken. Googla KALLAX + HiFi så får ni se.

I söndags åkte vi till Billbäcks Plantskola i Svärtinge utanför Norrköping och åt sen lunch. Köpte en ny fin oxalia då min förra gick och dog :(

Efteråt åkte vi in till Norrköping och köpte lite nytt till läggan inne på H&M Home. Nya handdukar har jag velat ha svinlänge och dessa hade jag spanat på hemsidan! Lite fat och ett par skålar åkte med också :)

Flyttvecka nu då. Stay tuned! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.