Resor

Odaesan & Songwonsa-templet

Med endast en timmes sömn inatt ringde mitt alarm kl 05:40 och jag gjorde mig iordning
för att åka med en buss till Odaesan – en nationalpark ett par timmar österut om Seoul (nästan vid kusten).

Jag hade bokat bussresan via bussresebolaget Trazy nån vecka innan jag flög till Seoul då jag hade sett en länk på en Facebook-sida om folk som rest i Sydkorea.

Efter ca 3 timmar hoppade vi av vid Odaesan nationalpark. Parken är döpt efter det 1.563 meter höga berget Odaesan, som betyder ”Five Plains Mountain”, döpt efter de fem slätterna mellan områdets fem huvudsakliga bergstoppar.

En amerikansk tjej som heter Tina och jag tog en vandringsled som skulle leda oss till det buddhistiska templet Sangwonsa. Efter drygt 1:15h hade vi kommit strax under 3 km och vi insåg att vi inte skulle hinna fram i tid innan bussen gick tillbaka till Seoul. Så vi korsade floden via en bro och liftade med ett par koreanska tjejer den resterande biten.

Och vilken syn sen när vi kom fram! <3Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Trail & Inspiration 18 oktober, 2017 at 10:37

    Ser helt fantastiskt ut!! <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.