Starting Strength, Styrketräning

Oh happy days!

Böjen gick så himla himla bra idag! Det har gjort susen för kroppen att vara borta från gymmet i drygt en vecka. Benen har innan varit ganska trötta, inte slutkörda men jag har ändå känt att jag tränat mycket knäböj. Idag kändes benen fräscha!

Jag gjorde 2×5 repetitioner på 45 kg som ni ser i videon. En höjning med 2,5 kg.

I marken höjde jag med 5 kg på 1×5 reps.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna Jansson 6 januari, 2016 at 20:44

  Vila är nyttigt ibland!

 • Reply Anna 7 januari, 2016 at 09:10

  Hej, jag är på jakt efter en e-postadress till dig. Jag tror nämligen att du var ganska tidig in igänget som byggde hemsidor när jag var typ 10 år. Jag har lite frågor om det, så försökte mest hitta ett sätt att komma i konkakt med dig!

  Hälsningar,
  Anna

 • Reply Elna - www.elnadahlstrand.se 7 januari, 2016 at 11:14

  Snyggt! Vila är ju en magisk liten beståndsdel av all träning – men så himla lätt att glömma bort!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.