Träning

Överkropp på F&S Kanonhuset

Efter jobbet åkte jag hem och plockade upp Fredrik som bara jobbade halvdag idag. Vi åkte bort till Friskis & Svettis Kanonhuset och tecknade ett varsitt tre månaders kort. Just Kanonhuset tycker jag har bra utrustning! Här finns nästan allt. Det enda jag saknar är en liggande benpress och en pull-ups-maskin. Ett stort plus är att de har kettlebells.

Jag tränade igenom överkroppen med latsdrag med olika grepp, militärpress, hantelpress, bicepscurls, bänkpress, hantellyft åt sidan, pushdowns för triceps, baksida axlar med hantlar, kryssdrag i CC, bröst i CC, sittande rodd, enarmsrodd med kettlebell och så stående rodd med stång. Den var nog dagens favorit! Det kändes mycket bak i ryggen, fick bra kontakt.

Känner att jag i vissa övningar kan lassa på mer vikt men tänker på alla muskelfästen och senor som måste hinna byggas upp först. Vidare så får jag bättre kontakt i muskeln om jag kör med lättare vikter även om jag klarar tyngre, och kontakt måste ju vara det viktigaste.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.