Livet

Crème Brûlée & fin parlinfika med Tilda

Jag var hos Tilda igår, ni vet hon som alltid bakar något LCHF-vänligt när jag kommer på besök. Igår var inget undantag. Hon hade testat att göra Crème Brûlée och karameliserat ytan med stevia strö istället för socker. Det var jättegott!

Jag hade också köpt med mig praliner från Cacaobönorna som vi delade på och diskuterade vilken som var godast.

Vi hade så mycket att prata om eftersom det var ett par månader vi sågs så jag kom inte hem förrän 23:30. Kom i säng 00:30 och sen upp och jobba vid 08 igen. Gäspade mig igenom hela förmiddagen och förstår inte hur jag ska samla kraft för Akele-intervaller ikväll. Men jag ser fan fram emot det! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Elisabeth 10 januari, 2013 at 15:30

  Åh, du köpte de nya. Var dom goda?

  • Reply dessi 10 januari, 2013 at 22:01

   Ja! Speciellt den med vit blomma och silverkula uppepå. Smakade nougat :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.