Livet

Påskfint på balkongen

Att bo i stan har sina för- och nackdelar. En nackdel är att vi bor högt upp i en nybyggt område så vår utsikt består mest av andra byggnader. Hade jag fått välja så hade jag hemskt gärna haft mycket grönska utanför fönstret, men vi trivs så bra i övrigt så då får man göra det bästa av situationen och göra det fint på balkongen.

Jag har mängder med krukor i olika storlekar som jag köpt på mig genom åren. I de krukorna har jag satt våriga och påskiga blommor, har satt allt i vanlig blomjord. Jag bryr mig inte så mycket om olika jordar och så, men kanske jag blir mer nördig i framtiden haha!

Nu blir jag lite gladare när jag tittar ut!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Camilla Hedström 31 mars, 2024 at 18:02

  Vad mysigt din balkong ser ut 🐣 glad påsk…
  En fråga äter du fortfarande enligt OMAD metoden?
  Mvh Camilla

  • Reply dessi 13 april, 2024 at 18:50

   Hej! Tack vad glad jag blir! Nej det gör jag inte i regel, men jag fastar fortfarande i olika former. Ibland blir det 16 timmar fasta, ibland 18 eller 20. Mår bäst av två mål mat om dagen :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.