Rehab

Massage & antigravitationslöpband

Igår var jag på min sista massage hos Mikael på Kiropraktorhuset. Vi har hållt på i flera månader utan resultat. Så vi kom båda fram till att det inte känns lönt. Jag tycker dock att det är ett skönt avbrott i vardagen att komma dit och få massage och prata lite så jag kanske går dit någon gång ibland ändå för att massera till exempel axlarna.

När massagen var slut pratade vi med hans kollega som tydligen har en dotter som har haft benhinnebesvär i 2 år ungefär. Hon hade testat det mesta och som jag uppfattad det är det egentligen att vänta ut inflammationen som gäller. Det kan ta väldigt lång tid.

Vad gäller mina egna besvär tror jag helt klart att de är kroniska, det vill säga att jag har en kronisk benhinneinflammation. I vår är det 3 år sedan jag fick besvären och det har inte gått över än. Kuren av Voltaren jag körde i en vecka nyligen gav ingen verkan.

En sak man dock kan göra och som är värt att testa är stötvågsbehandling. Det gör att inflammationen blossar upp igen och kroppen gör en kraftansträngning för att läka den. Precis som om inflammationen vore ny.

Jag ska till Linköping Health Care på måndag och springa på deras antigravitationslöpband för att få springa utan belastning. Jag saknar ju löpningen! Jag tror även att de kan hjälpa mig med mina besvär också. De verkar kunna det här med idrottsskador.

I senaste Runner’s world fanns en artikel om Linköping Health Care och deras antigravitationslöpband. Vad är det för något? Hur funkar det? Vem kan använda det? Varför ska man använda det? På RW’s hemsida finns ett klipp ni kan kika på som besvarar de frågorna.

Se klippet här!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Martina 21 januari, 2012 at 13:38

  åhh ja vill också ha massage! Förresten, du har inte funderat över att börja blogga på lchfklubben? Du skulle ju passa perfektamundo!

  • Reply dessi 21 januari, 2012 at 13:56

   Haha det tycker du? :) Nja, jag tror inte det skulle passa mig. Men jag tycker du gör ett toppenjobb där! :)

 • Reply Sofia 21 januari, 2012 at 14:23

  Det ser spännande ut!! :-)

 • Reply Martina 21 januari, 2012 at 15:16

  Tack Dess!
  Haha jag tycker du ska smygläsa den för den är EJ värd 49 spänn den där tidningen….

  Angående Front 242, JA jag gillar dom!!! Visste inte att dom kom till Göteborg! Ska du se dom!?

 • Reply Ny lägstavikt för i år! | 8 maj, 2012 at 09:53

  […] G-trainern – ett antigravitationslöpband som kan avbelasta din vikt i upp till 80%, läs mer här och här. This entry was posted in Vikt. Bookmark the permalink. ← Matdagbok […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.