Tankar, Träning

PT online FFS!

Tack för responsen i inlägget om samtalsterapeut! Mår bättre idag men känner mig lite hängig. Jag har framfört min upplevelse till det stället jag var på så att de vet vad som har hänt och jag har fixat hjälp på ett annat ställe.

Jag har också kontaktat en PT för 10 veckors personlig coachning online. Idag har jag mätt mig och tidigare i veckan har jag svarat på livsstilsfrågor och vad jag har för mål med de här veckorna. Mitt mål är att minska min fettprocent till under 30% och få synliga muskler.

Jäklar vilken risk jag tar genom att out:a detta känner jag, men jag vill så gärna dela med mig och kunna skriva om mina upplevelser under resans gång. Inom en vecka kommer jag få mitt schema som jag ska följa slaviskt! Det enda jag oroar mig för är om 60 minuters morgonpromenad ingår varje dag. Då kommer jag säkert bli galen, haha!

Jag har dock redan nu styrt upp kosten och tränar varje dag för att komma in i rätt tänk.

Jag har tagit före-bilder både framifrån, bakifrån och från sidan och lagt upp dem på en smart sida som heter BodyLog. Man kan välja om man vill att fotona ska synas offentligt eller om man vill hålla dem privata. Det här tycker iallafall jag är en smart lösning då jag lätt slarvar bort bilderna på min dator.

Skillnaden de här kommande veckorna är nog att jag har ett mål. Oftast tränar jag utan mål (eller ett tillfälligt, till ett visst lopp exempelvis), men nu har jag ett konkret mål! Jag vill ändra min kroppskomposition! Jag skiter egentligen i om vikten ligger på samma när jag är klar, bara jag fått mer muskelmassa och lägre fettprocent.

Häpp!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mikaela 29 november, 2012 at 16:40

  Kul!
  Ska bli intressant att läsa om vad du tycker om det! :)

 • Reply Emma B. 29 november, 2012 at 21:06

  Heja heja! Detta kommer du klara galant tror jag! Du är ju så duktig annars. jag ligger lite på samma mål som dig nu. Minska fettprocent och bygga muskler. Forma kroppen helt enkelt. :)

 • Reply Pethra 29 november, 2012 at 23:00

  Spännande. :) Vem är det som håller i det?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.