Löpning

Ropar hej lite försiktigt

Även solen har sina fläckar. Även en inbiten barfotalöpare kan faktiskt lyssna på de råd hon får. Eller som Fredrik sa; ibland kan det faktiskt lämpa sig med kryckor.

Efter inrådan av både min naprapat och en elitlöpare jag har förtroende för har jag nu gått och köpt ett par mer dämpade skor att springa i under rehab-tiden. Testade ett par Saucony Kinavara 2 på InterSport idag och de väger nästan ingenting! Mina VFF Speed väger 144 g styck i storlek 38. De här väger bara 40 g mer i samma storlek. Det kändes lite lustigt eftersom de har en ganska rejäl sula. Jag sprang på bandet och man filmade mitt steg. Ingen pronation, mycket fint steg. Kul!

När jag kom hem testsprang jag 1 km i ganska snabbt tempo, iklädd mina nya skor och mina kompressionssleves. Visst matchar de varann nästan äckligt snyggt?

Några timmar senare och jag känner ingenting i benhinnorna. Det kan vara en slump, men hoppet är det sista som överger människan och jag hoppas att det här betyder något. Imorrn ska jag till Karin igen för kanske min sista stötvågsbehandling.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Emma 13 maj, 2012 at 20:48

  Hoppas! Jag håller tummarna för dig Dessi! Och ja både skorna och sleevesen var grymt snygga!!

 • Reply Margareta P 13 maj, 2012 at 21:20

  Håller också tummmarna. Ibland kan det vara enkla lösningar. Hoppas detta är ett sånt fall.

 • Reply dessi 13 maj, 2012 at 21:25

  Tack! Vad snälla ni är! :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.