Tankar

Ruset

Gräset mot tårna, cykla, upplevelsen av att klara ett läskigt drop, susa nedför en backe riktigt fort, testa barfotalöpning, se hur mycket vikt man kan lyfta, göra en bok, föreläsa, uppleva en slående vy över ett vackert landskap..

En dag utan händelser är en bortkastad dag. Jag kan inte bara sitta inne en hel dag och inte upptäcka nånting. Undantagsfall om jag haft en intensiv jobbperiod såklart, då är slappedagar rätt sköna.

Jag tror människor är väldigt olika här. Personer som går till samma arbete i 40 år och påtar i trädgården känner sig nöjda med det. De träffar samma kollegor, kanske bor i samma lägenhet och äter samma mat varje torsdag. Människor som hoppar fallskärm, kör triathlon eller bestiger berg trivs med det. Flyttar vart tredje år, byter jobb lika ofta.. Vissa är adrenalin-junkies medan andra inte är det.

Hur funkar ni? Är ni ute efter kicken eller nöjer ni er med hemmamys? :)

DSE_1561
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elna - Cykellycka, mjölksyra & äventyr 23 juni, 2016 at 23:20

    Kick! Fast gärna på hemmaplan, med hemmet som trygg och fast bas. Sova hemma, vakna hemma, äta hemma – men däremellan, full jäkla fart på kul grejer!

  • Reply Annica 28 juni, 2016 at 00:02

    Jag gillar kicken men har tyvärr långa perioder då jag inte har någon energi. Som nu exempelvis då jag är sjukskriven för depression. Eventuellt är det dock utmattningssyndrom pga min ADHD och att jag jobbat heltid (och mer) för länge.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.