Träning

Saker jag ser fram emot

Att ha saker att se fram emot är viktigt för mig. Jag vet inte varför, men det gör bland annat att jag kan tackla jobbiga perioder bättre :-)

April:
Inlinesläger i Motala. Efter förra årets succé har jag anmält mig igen! Det kommer bli mycket åkande och teknikträning i dagarna tre.

Juni:
Tjejvättern
Karlstad stadslopp (inlines)

September:
Berlin Inline Marathon

Vad har du att se fram emot just nu?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sofia - vägen till tjejmilen 6 mars, 2012 at 18:10

  Första ska jag knäcka milen den 21 april (löpning). Har precis kommit igång efter vinter-uppehåll. I maj blir det vårruset eller blodomloppet! Juli är det falkenbergs stadslopp och i september blir det självklart tjejmilen igen :-D
  Har du några förhoppningar om att kunna springa alls i år?

  • Reply dessi 7 mars, 2012 at 10:51

   Härligt! :) En mil är långt men det klarar du säkert galant.

   Jag hoppas kunna springa till hösten. Men nu ser det inte ljust ut alls. Tränar jag lite jogging på stället eller något som involverar hopp så känner jag av benhinnorna efteråt. Det betyder att det inte är läkt på långa vägar, suck! Men om två veckor börjar inlinessäsongen! :)

 • Reply FridaA 8 mars, 2012 at 22:14

  Min bebis! :-)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.