Livet, Träning

Simma, sam, summit

Jag har tagit för mig av dagen idag. Åkte ner på stan och köpte present till Tilda som jag ska hälsa på imorgon. Sen provade nästan tio olika baddräkter och bikinis som är lämpade för att simma i på Stadium och InterSport. Jag hittade en inne på Stadium som satt skönt och snyggt. Stadium hade 10% rabatt på hela sortimentet så jag betalade 314 kr för baddräkten.

Efter det åkte jag till Blomsterlandet och köpte en krans. Den satte jag på min farmors grav :) Jag ringde farfar och berättade att ljuset redan tänts av någon nyligen och han blev glad att jag åkt dit och tänker på farmor. Hon gick bort när jag bara var 6 år gammal.. Exakt 20 år sedan nu i december.

Sen åkte jag till simhallen! Jag har inte varit där på 4-5 år men allting var sig likt. Den vanliga motionsbassängen renoveras just nu så alla som vill simma får göra det i tävlingsbassängen. Jag simmade bröstsim i 55 minuter och kom 1,25 km på den tiden. Det kändes bak i ryggen. Härligt! Jag fick ögonkontakt med en äldre dam som simmade i banan bredvid ett par gånger, och till slut sa hon ”Visst är det Sabina?”. ”Nej, tyvärr inte. Jag heter Desiré”, sa jag och log. Hon såg helt paff ut och bad om ursäkt. Inget att ursäkta sig för! Det är bättre att chansa och hälsa än att inte hälsa alls :)

Att åka och simma sådär känns väldigt okomplicerat. Det enda man behöver ha med sig är baddräkt, handduk och tvål och sånt. Ingen pulsklocka, inget svettband, inga spinningskor. Väldigt liten risk att glömma något.

Dagens plus: Att jag motionssimmat för första gången i mitt liv.

Dagens minus: Att jag har ätit en påse skumtomtar med polkagrissmak, en påse Ahlgrens bilar lakrits och en liten chokladkaka och nu mår illa. Att jag tränar är ingen ursäkt till att käka skit. Det är gott i ungefär två minuter..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bea 5 november, 2011 at 21:08

    Kul att du var och simmade en sväng idag :) En mycket bra motionsform som dessutom är skonsam för kroppen! Ha en fortsatt bra helg!

  • Reply lina 6 november, 2011 at 08:33

    Härligt med simning! :) Imorgon är det min simdag och jag längtar redan :)!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.