Livet

Salsakväll på L’Orient

Igårkväll drog jag och Bettan till L’Orient i stan för att kolla på Victors salsaband Rico Suave spela.

Jag har aldrig sett dom live, men vet att Victor är grym på att sjunga. Väl där var det fullt ös. Fullt av salsadansande folk! Vilken härlig stämning! Jag träffade snygga Linda och hennes date och vi dansade en sväng.

Rico Suave levererade men åh vad jag önskar att jag kunde dansa salsa på riktigt och hade en partner som också kunde det. Det måste vara fantastiskt kul att gå ut och dansa på det sättet till levande musik. Victor försökte lära mig lite robotdans iallafall! ;-)

Kvällen avrundades framåt 01, då vi åkte till Max och beställde en varsin hamburgare. Nya Spicy Cheddar faller in på top 3 godaste hamburgare jag ätit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.