Livet

Promenad, färgklick och LCHF-glass

Tog en mastodontpromenad (i mina mått mätt) bort till Fredriks jobb för att hämta tillbaka bilen som han ställt där imorse. Sen körde jag till Ikano och provade kläder. Att hitta en outfit till Fredrik i fredags tog sådan tid så jag hann inte kolla på någonting till mig att ha på salsa-kvällen. Jag hittade en färgglad top på H&M (på bilden) och två andra färgglada topar på Vila. Då hade jag lite att välja bland.

Sen åkte jag bort till Tilda och vi snackade bort över 3 timmar över LCHF-glass med hallon och rostad kokos.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Julia 18 mars, 2012 at 11:52

  Jättefin topp! En sån vill jag också ha!

 • Reply Snorkkis 18 mars, 2012 at 12:32

  Jag vill liksom Julia också ha en sån topp! Satt suoersnyggt på dig – och orange är så vårigt och fint.

 • Reply Josefin 18 mars, 2012 at 14:01

  Riktigt fin tröja!! Och glassen såg helt ok ut den också ;)

 • Reply Emma 19 mars, 2012 at 12:29

  Vad snygg du är! Och glassen såg mums ut!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.