Dagens middag, Shopping

Sista lördagen innan jul!

Idag har det varit full rulle! Vi åkte i ösregnet till Norrköping och Ingelsta köpcentrum och handlade julklappar. Jag tycker julen närmat sig med stormsteg i år. Det har liksom inte varit någon direkt jul- eller vinterkänsla tycker jag så att det är julafton om en vecka känns ofattbart.

Jag köpte en julklapp till pappa och Fredrik köpte en sak till julklappsspelet. Jag firar med Fredriks familj på julafton och sen kommer min mamma, pappa och lillasyster hem till oss på juldagen för lite paketbyte och fika :) I mellandagarna ska vi försöka hinna med att åka till Vimmerby och hälsa på farfar. Jag hoppas det går för jag vet inte när jag får julledigt än.

I Norrköping smet vi in på Stadium Outlet där jag hittade en orange/laxfärgad top från Puma och ett svart linne från Adidas. 240 kr för båda!

Nu har vi precis avnjutit en god tacopaj. Fredrik gjorde egen pajdeg och det blev verkligen gott! Ikväll sitter jag och fixar med en hemsida som snart ska lanseras. Spännande!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emma-Lee 18 december, 2011 at 13:51

    Tack snälla du :-) Kul att höra :-D

    Jag tränar tung styrketräning i princip dagligen och sen promenerar jag en hel del. Delar upp kroppen i tre delar och har två olika program för varje del :-)
    Kram!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.