Träning

Söndagsstyrka, ett pass på känsla

Idag följde Fredrik med mig till gymmet igen. Det är kul när han följer med. Jag får svar på frågor och vi kan diskutera passet med varandra efteråt. Rygg/Biceps stod på mitt schema idag, men jag kände för att köra lite som jag kände för. Det blev mycket rygg och lite bröst, axlar, mage och biceps.

Jag började med sittande rodd och körde först ett lätt set för uppvärmning. Sedan körde jag två set med mina normala vikter, men det kändes alldeles för lätt. Jag fick höja ett snäpp, alltså med 5 kg. Det kändes fantastiskt då ryggen verkligen är någonting jag vill bli starkare i.

Axelpressen kunde jag också öka i, nu kör jag med 6 kiloshantlarna. Testade också chins i maskin med motvikt och behövde inte lasta på lika mycket som sist.

Dagens träning:
Sittande rodd
Hantelflyes
Latsdrag
Cablecurls
Stångrodd
Ryggresningar med hantel
Omvänd PecDec
Chins i maskin
Crunches i maskin
Axelpress
Hantelrodd

Sammanfattningsvis har veckan sett ut såhär:

Har tränat 189 timmar hittills i år! I’ll make it to 200 innan årsskiftet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.