Mountainbike

Skam den som ger sig!

– Om du vill ställa om till fettdrift bör vi sticka ut och cykla nu innan frukost, säger Fredrik strax efter att vi klivit upp.

Det har han ju rätt i! Men jag trodde inte att det skulle vara så svårt. Det gick lätt fram till kilometer 13 ungefär. Då kände jag hur hela kroppen sa ifrån. Jag hade ingen energi, allt bara tog slut. Jag fick stanna och jag grät en skvätt (hej känslostorm).

Åt lite saltade mandlar och drack många klunkar vatten och fick tillbaka lite energi för en stund. Cyklade på och spurtade till och med upp för en backe. När energin tog slut igen var vi så nära hemma så jag använde pannbenet och växlade upp och gav järnet sista biten hem. Skam den som ger sig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linnea 16 september, 2012 at 16:21

  Kämpa på!! Härligt att köra slut sig helt men hemskt när man är mitt uppe i det.

 • Reply Rund är också en form! 16 september, 2012 at 19:25

  Bra gjort!!!
  Det är samma här. Behöver också ”träna in” fettförbränning. Märkte det på loppet igår.. Bränslet tog liksom bara slut… :-P

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.