Livet

Väderstad Centralkonditori

Finfika före fulfika! Fulfika, ni vet köpta färdigpaketerade bullar från Pågen. Det får även en sockerjunkie som mig att rysa. Ska det va ska det va. Riktigt socker, riktigt smör. Finfika!

Åker man på E4:an söderut och svänger av mot Väderstad kommer man till det här konditoriet. Jag skrev en artikel om Väderstad Centralkonditori och deras eget knäckebröd i sommartidningen Östgötamat och gjorde ett besök tidigare i år då Tjejvättern gick. Det är definitivt värt att åka de fem milen dit :)

När vi kom hem fick vi veta att Fredriks bror och hans fru fått en liten lillebror till Theo. Stort grattis till er två! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply dessi.se » Tjejvättern 2012! 26 oktober, 2011 at 10:13

    […] somras skrev jag en artikel om Väderstad centralkonditori i tidningen Östgötamat, och jag blev hemskt sugen på att besöka det här konditoriet i äkta […]

  • Reply susan 18 april, 2014 at 01:06

    Hej!Fin artikel,men vill bara säga att knäcket är Pär Anderssons recept och idè,vi hade det på vår krog i Stockholm och Thomas fick det av Pär då vi öppnade en krog i V-stad,rätt ska va rätt och Thomas tjänar pengar på det men då kan väl ändå Pär få cred för receptet.Mvh Susan

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.